Textiel wassen

Klantgericht denken zit in onze genen met als gevolg dat wij steeds op zoek zijn hoe wij onze klanten verder van dienst kunnen zijn. Daarom is het interessant voor u om een wat meer te lezen over onze nieuwste service "Textiel wassen".

Denkt u zich eens in hoeveel was op u afkomt na een flinke logeerpartij of bij terugkomst van een vakantie. De kleding van sportteams na een knallende wedstrijd. Misschien heeft uw wel een pension of B&B. Ook een bedrijfswas hoort tot de mogelijkheden. In alle gevallen heeft u veel was en dan is een wasmachine en wasdroger die in één keer 12, 16 of 18 kg. aankan een geschenk uit de hemel. Deze machines staan echter gewoon op aarde en wel bij Carcleaning Rijckholt. Op hetzelfde terrein waar u ook al onze andere diensten vindt. Keurig overdekt, zodat u ook tijdens een bui de vuile was kunt inladen.

Nu het extra aantrekkelijke, u hoeft nooit langer dan 30 minuten te wachten en dan kan uw was al in de droger.

Een vorm van "doe de was de deur uit"
Klinkt aantrekkelijk vindt u niet? Waarschijnlijk een goede reden om een langs te komen en u even te laten informeren en de " zelf service wasunits" in het Maasdal in ogenschouw te nemen. U kunt ook alvast een was meenemen om onze snelle wasmachine uit te proberen.

Onze locatie

   Beheer uw waspas

   Alles in eigen hand houden zit toch al een beetje in onze volksaard. Wij hebben daar dan ook met de Waspas volledig rekening mee gehouden. Als u zich geregistreerd heeft bent u het, die de regie erover voert.
   Het systeem is heel transparant. Via de website van Carwash Wallet staan de volgende beheersmiddelen van Uw Waspas ter beschikking:

   • De eerste stap is registreren. Dat kunt u via www.carwashwallet.nl
   • Direct daarna kunt u een saldo opvoeren en vanaf dat moment kunt u uw Waspas gebruiken.
   • Als u bij ons een van de wasboxen gaat gebruiken, laat u alleen maar uw Waspas scannen bij de contactloze betaal unit en u kunt aan de slag. De kosten van de wasbeurt worden van uw saldo afgeschreven en via uw toegang tot de Carwash Wallet kunt u de afschrijvingen volgen. Indien nodig kunt u ook uw saldo weer aanvullen.
   • Per maand krijgt u via uw account de maandrekening te zien die u kunt downloaden voor uw administratie.

   Carwash Rijckholt nog aantrekkelijker voor de autobezitter.
   Onze klantvriendelijke benadering heeft hiermee weer een stap voorwaarts gemaakt: U hoeft niet eerste te pinnen of uw portemonnee bij u te hebben, u kunt gelijk naar de wasbox doorrijden en u kunt online alles beheren. natuurlijk ook op uw smartphone.