Mijn waspas

Meer gemak met uw eigen Waspas van Carcleaning Rijckholt

Een Waspas waar uzelf de regie over voert
U wilt graag in een verzorgde en schone auto rijden. Daar heeft u zelf vast wel motieven voor en misschien wordt u wel door uw werk of vanwege representatie enigszins gedwongen om "schoon" door het Limburgs landschap te rijden. Nu zijn er drie redenen om uw auto niet zelf te wassen:

 • Uw heeft een gruwelijke hekel om u auto te wassen en kinderen van uzelf of van anderen vinden uw vergoeding niet boeiend genoeg om het werk over te nemen.
 • U bent milieubewust en weet dat het helemaal niet wenselijk is om het afgespoelde vuil en de zeepresten in de put te laten verdwijnen.
 • Er is een grote kans dat u het weinig aantrekkelijk vindt om voor de deur van uw woning heen en weer te sjouwen met emmers water of het uitrollen van een tuinslang. Los nog van het onvermijdelijke commentaar van de buren: "Doe de mijne gelijk ook even!"

Bij Carcleaning Rijckholt ligt een Waspas voor u klaar
U kunt bij ons zich in "no time" een abonnement aanschaffen voor de Waspas. Het is een kwestie van aanmelden via Internet bij "Carwash Wallet" om uw kaart te activeren. Daarna kunt u een saldo opvoeren(prepaid) en gelijk naar een van onze Carwash installaties te rijden. U checkt in met uw waspas en uw auto komt er als een glanzende schoonheid onder vandaan. U kunt daarna met een voldaan gevoel de auto voor uw woning of bedrijf parkeren.

U laat uw auto net zoveel wassen als u nodig vindt en aan het eind van de maand krijgt uw via diezelfde Carwash Wallet , het platform tussen u en ons, keurig uw factuur in beeld, die u dan kunt downloaden. Voor zakelijke rijders is er ook een z.g. "afterpaid" Waspas beschikbaar. In dat geval ontvangt u via ons de maandelijkse rekening en hoeft de waspas niet door uzelf eerst te worden opgewaardeerd.
Welke Waspas u ook gebruikt, het gemak dient de mens, ook in dit geval want u hoeft niet eerst een card op te halen en weer terug te lopen om hem te activeren. In Nederland schijn nu eenmaal niet altijd de zon.

Zo ziet u, Carcleaning Rijckholt blijft zijn service verhogen.

Onze locatie

   Beheer uw waspas

   Alles in eigen hand houden zit toch al een beetje in onze volksaard. Wij hebben daar dan ook met de Waspas volledig rekening mee gehouden. Als u zich geregistreerd heeft bent u het, die de regie erover voert.
   Het systeem is heel transparant. Via de website van Carwash Wallet staan de volgende beheersmiddelen van Uw Waspas ter beschikking:

   • De eerste stap is registreren. Dat kunt u via www.carwashwallet.nl
   • Direct daarna kunt u een saldo opvoeren en vanaf dat moment kunt u uw Waspas gebruiken.
   • Als u bij ons een van de wasboxen gaat gebruiken, laat u alleen maar uw Waspas scannen bij de contactloze betaal unit en u kunt aan de slag. De kosten van de wasbeurt worden van uw saldo afgeschreven en via uw toegang tot de Carwash Wallet kunt u de afschrijvingen volgen. Indien nodig kunt u ook uw saldo weer aanvullen.
   • Per maand krijgt u via uw account de maandrekening te zien die u kunt downloaden voor uw administratie.

   Carwash Rijckholt nog aantrekkelijker voor de autobezitter.
   Onze klantvriendelijke benadering heeft hiermee weer een stap voorwaarts gemaakt: U hoeft niet eerste te pinnen of uw portemonnee bij u te hebben, u kunt gelijk naar de wasbox doorrijden en u kunt online alles beheren. natuurlijk ook op uw smartphone.