Bandenservice

De kwaliteit en met name ook de conditie van autobanden heeft de laatste jaren gelukkig steeds meer aandacht gekregen. Limburgers en daarmee tevens de autobezitters in het Maasdal, vinden dit onderwerp wellicht nog juist even belangrijker dan Nederlanders die in de vlakke gebieden wonen. Bovendien zijn winterbanden in Duitsland verplicht en een Limburger wil zich nog wel eens via Duitsland verplaatsen. Goed dus dat Rijckholt Bandenservice een baken is als het autobanden betreft.

Er zijn wel zesredenen om Rijckholt Bandenservice te bezoeken
Ook al woont u zelf niet in Rijckholt, dit bandencentrum is voor heel Zuid Limburg eenvoudig te bereiken met zijn ligging niet ver van de A2. Daarom is het goed te weten waarmee we u allemaal van dienst kunnen zijn:

 • Bandenverkoop. U kunt van ons een eerlijk en degelijk advies verwachten als het gaat om de staat van uw banden en welke nieuwe banden het beste bij uw auto en uw rijstijl passen.
 • U kunt rekenen op een duidelijke offerte en uitdagende prijzen voor zomer- winter- en all-seasonbanden.
 • Vakkundig wisselen van banden en mogelijkheid voor opslag van banden en velgen.
 • Banden en velgen bepalen mede het aanzien van uw auto. Wij kunnen deze vakkundig reinigen en de banden een make-up beurt geven.
 • Runflat banden behoren mede tot ons assortiment.
 • Afspraak is afspraak. Als wij u een toezegging doen wanneer het werk klaar is, dan kunt u er ook echt op vertrouwen.

Kent u tot op heden onze bandenservice nog niet? In dat geval nodigen wij u uit om dat gemis goed te maken. U zult beslist niet teleurgesteld worden. Laat u dan gelijk informeren over onze persoonlijke Waspas.

Onze locatie

   Beheer uw waspas

   Alles in eigen hand houden zit toch al een beetje in onze volksaard. Wij hebben daar dan ook met de Waspas volledig rekening mee gehouden. Als u zich geregistreerd heeft bent u het, die de regie erover voert.
   Het systeem is heel transparant. Via de website van Carwash Wallet staan de volgende beheersmiddelen van Uw Waspas ter beschikking:

   • De eerste stap is registreren. Dat kunt u via www.carwashwallet.nl
   • Direct daarna kunt u een saldo opvoeren en vanaf dat moment kunt u uw Waspas gebruiken.
   • Als u bij ons een van de wasboxen gaat gebruiken, laat u alleen maar uw Waspas scannen bij de contactloze betaal unit en u kunt aan de slag. De kosten van de wasbeurt worden van uw saldo afgeschreven en via uw toegang tot de Carwash Wallet kunt u de afschrijvingen volgen. Indien nodig kunt u ook uw saldo weer aanvullen.
   • Per maand krijgt u via uw account de maandrekening te zien die u kunt downloaden voor uw administratie.

   Carwash Rijckholt nog aantrekkelijker voor de autobezitter.
   Onze klantvriendelijke benadering heeft hiermee weer een stap voorwaarts gemaakt: U hoeft niet eerste te pinnen of uw portemonnee bij u te hebben, u kunt gelijk naar de wasbox doorrijden en u kunt online alles beheren. natuurlijk ook op uw smartphone.